[Xfce4-commits] <www:nick/gettext> l10n: Updates to Slovak translation

Transifex noreply at xfce.org
Thu Oct 20 00:28:01 CEST 2011


Updating branch refs/heads/nick/gettext
         to 5a6244e0176728acabf10bf99e72c63cf143598a (commit)
       from af48405aae2b2c85a8be1c7a8ba3250165efd50c (commit)

commit 5a6244e0176728acabf10bf99e72c63cf143598a
Author: Peter Bubelíny <p.bubeliny at gmail.com>
Date:   Thu Oct 20 00:26:42 2011 +0200

    l10n: Updates to Slovak translation
    
    New status: 673 messages complete with 0 fuzzies and 0 untranslated.
    
    Transmitted-via: Transifex (translations.xfce.org).

 lib/po/sk.po |   42 +++++++++++++++++++++---------------------
 1 files changed, 21 insertions(+), 21 deletions(-)

diff --git a/lib/po/sk.po b/lib/po/sk.po
index ab78b6a..dcca85e 100644
--- a/lib/po/sk.po
+++ b/lib/po/sk.po
@@ -8,7 +8,7 @@ msgstr ""
 "Project-Id-Version: www.xfce.org\n"
 "Report-Msgid-Bugs-To: https://bugzilla.xfce.org\n"
 "POT-Creation-Date: 2011-09-26 18:33+0200\n"
-"PO-Revision-Date: 2011-10-20 00:10+0100\n"
+"PO-Revision-Date: 2011-10-20 00:26+0100\n"
 "Last-Translator: Peter Bubelíny <p.bubeliny at gmail.com>\n"
 "Language-Team: Team Slovak <slovenska-lokalizacia-xfce at googlegroups.com>\n"
 "MIME-Version: 1.0\n"
@@ -208,7 +208,7 @@ msgstr "Panel"
 
 #: about/tour46.php:28
 msgid "A lot of long standing bugs have been fixed in <b>Xfce4 Panel</b>, particularly for multiple screen setups, but this new release also brings an improved set of panel plugins."
-msgstr "Veľa dlhodobých chýb bolo opravených v <b>paneli Xfce4</b>, a to najmä pre nastavenie viac obrazoviek, ale nová verzia taktiež prináša vylepšenú sadu pluginov pre panel."
+msgstr "Veľa dlhodobých chýb bolo opravených v <b>paneli Xfce4</b>, a to najmä pre nastavenie viac obrazoviek, ale nová verzia taktiež prináša vylepšenú sadu modulov pre panel."
 
 #: about/tour46.php:32
 msgid "New binary clock"
@@ -216,7 +216,7 @@ msgstr "Nové binárne hodiny"
 
 #: about/tour46.php:36
 msgid "The <b>clock plugin</b> has been rewritten to consume fewer system resources and to fix some display bugs, but there is also a new clock mode for the geek in you: binary clock! The new <b>notification area plugin</b> allows you to hide selected notification icons to keep your notification area clean and readable."
-msgstr "<b>Plugin Hodín</b> bol prepísaný tak, aby spotreboval menej systémových prostriedkov a tiež boli opravené niektoré chyby zobrazenia, ale je tam aj nový režim hodín pre geekov: binárne hodiny! Nová <b>plugin oznamovacej oblasti</b> umožňuje skryť vybrané ikony v oznamovacej oblasti tak, aby bola vaša oznamovacia oblasť čistá a čitateľná."
+msgstr "<b>Modul hodín</b> bol prepísaný tak, aby spotreboval menej systémových prostriedkov a tiež boli opravené niektoré chyby zobrazenia, ale je tam aj nový režim hodín pre geekov: binárne hodiny! Nová <b>plugin oznamovacej oblasti</b> umožňuje skryť vybrané ikony v oznamovacej oblasti tak, aby bola vaša oznamovacia oblasť čistá a čitateľná."
 
 #: about/tour46.php:39
 #: about/tour46.php:46
@@ -225,7 +225,7 @@ msgstr "Nový zvukový zmiešavač"
 
 #: about/tour46.php:42
 msgid "<b>Xfce4 Mixer</b> has been rewritten from scratch to use <a href=\"http://www.gstreamer.net/\">Gstreamer</a>. This allows us to more easily support multiple sound systems, the user interface is more polished, and you can manage several different sound cards. Additionally, a panel plugin allows you to set the system sound quickly using the mouse scroll wheel."
-msgstr "<b>Xfce4 Mixer</b> bol od základu prepísaný k použitiu <a href=\"http://www.gstreamer.net/\">GStreamer</a>. Toto nám umožňuje lepšie podporovať viacero zvukových systémov, používateľské rozhranie je uhladenejšie a je možné spravovať niekoľko rôznych zvukových kariet. Ďalej panel plugin umožňuje nastaviť systém zvuku rýchlejšie pomocou kolieska na myške."
+msgstr "<b>Xfce4 Mixer</b> bol od základu prepísaný k použitiu <a href=\"http://www.gstreamer.net/\">GStreamer</a>. Toto nám umožňuje lepšie podporovať viacero zvukových systémov, používateľské rozhranie je uhladenejšie a je možné spravovať niekoľko rôznych zvukových kariet. Ďalej panel modulov umožňuje nastaviť systém zvuku rýchlejšie pomocou kolieska na myške."
 
 #: about/tour46.php:49
 msgid "Improved session manager"
@@ -301,7 +301,7 @@ msgstr "Správca súborov"
 
 #: about/tour46.php:115
 msgid "There have been many bug fixes and performance improvements in <b>Thunar</b>. It can use the mouse forward and backward buttons (if available) to navigate, and it includes a new plugin that allows you to set an image as wallpaper from the context menu."
-msgstr "V <b>Thunare</b> bolo opravených veľa chýb a vylepšenia výkonu. Je možné pomocou myši tlačidlami dopredu a dozadu (ak sú k dispozícii) navigovať a obsahuje nový plugin, ktorý umožňuje nastaviť obrázok ako tapetu z kontextovej ponuky."
+msgstr "V <b>Thunare</b> bolo opravených veľa chýb a vylepšenia výkonu. Je možné pomocou myši tlačidlami dopredu a dozadu (ak sú k dispozícii) navigovať a obsahuje nový modul, ktorý umožňuje nastaviť obrázok ako tapetu z kontextovej ponuky."
 
 #: about/tour46.php:123
 msgid "<b>Thunar</b> now follows the <a href=\"http://freedesktop.org/wiki/Software/xdg-user-dirs\"> XDG user directories</a> specification; this allows you to have themed and localized user folders to store your music, documents, videos, templates, etcetera..."
@@ -697,11 +697,11 @@ msgstr "Teraz môžete pretiahnuť menu položky z ponuky panelu s aplikáciami.
 
 #: about/tour.php:51
 msgid "Window buttons plugin"
-msgstr "Plugin tlačidlá okna"
+msgstr "Modul tlačidlá okna"
 
 #: about/tour.php:53
 msgid "The iconbox and tasklist plugins are new merged into 1 plugin, called window buttons. It implements different sorting modes, improved handling in vertical panels and can draw a similar frame as Xfwm4 Alt+tab when hovering a button."
-msgstr "Pluginy ikon a zoznamu úloh sú spojené do jedného, nazvaného tlačidlá okna. Implementuje rôzne delenie módov, lepšiu manipuláciu vo vertikálnom panely a dokáže vykresliť podobný frame ako Xfwm4 Alt+tab."
+msgstr "Moduly ikon a zoznamu úloh sú spojené do jedného, nazvaného tlačidlá okna. Implementuje rôzne delenie módov, lepšiu manipuláciu vo vertikálnom panely a dokáže vykresliť podobný frame ako Xfwm4 Alt+tab."
 
 #: about/tour.php:55
 msgid "New fuzzy clock"
@@ -717,15 +717,15 @@ msgstr "Nový fuzzy režim hodín"
 
 #: about/tour.php:61
 msgid "New directory menu plugin"
-msgstr "Nový menu adresár plugin"
+msgstr "Nový menu adresár modul"
 
 #: about/tour.php:63
 msgid "The directory menu plugin provides a menu reproducing the arborescence of a particular folder. This allows you to open a terminal or a file manager in a sub-folder in a very fast and efficient way."
-msgstr "Plugin ponuky adresára poskytuje stromovité menu konkrétnej zložky. Toto umožní otvoriť terminál alebo správcu súborov v podzložke veľmi rýchlym a efektívnym spôsobom."
+msgstr "Modul ponuky adresára poskytuje stromovité menu konkrétnej zložky. Toto umožní otvoriť terminál alebo správcu súborov v podzložke veľmi rýchlym a efektívnym spôsobom."
 
 #: about/tour.php:65
 msgid "Directory menu plugin"
-msgstr "Menu adresár plugin"
+msgstr "Menu adresár modul"
 
 #: about/tour.php:67
 msgid "Applications menu edition"
@@ -1350,19 +1350,19 @@ msgstr "<b>Xfce4-panel</b> bol kompletne prepísaný pre verziu Xfce 4.4. Viacn
 
 #: about/tour44.php:111
 msgid "One of the major problems in previous Xfce releases was that every plugin had to be run in the same process as the panel, and hence every plugin was able to crash the whole panel. To address this issue, support for external plugins was added to the panel."
-msgstr "Jedným z hlavných problémov predchádzajúcich verzií Xfce bolo, že každý plugin musel byť spustený v rovnakom procese ako panel, a teda každý plugin bol schopný zhodiť celý panel. Pre vyriešenie tohto problému, bola pridaná podpora pre externé pluginy do panelu."
+msgstr "Jedným z hlavných problémov predchádzajúcich verzií Xfce bolo, že každý modul musel byť spustený v rovnakom procese ako panel, a teda každý plugin bol schopný zhodiť celý panel. Pre vyriešenie tohto problému, bola pridaná podpora pre externé pluginy do panelu."
 
 #: about/tour44.php:117
 msgid "Developers of panel plugins can now decide whether the plugin should run as external process or as part of the panel process, depending on the stability of the plugin."
-msgstr "Vývojári pluginov do panel sa teraz môžu rozhodnúť, či plugin by mal bežať ako externý proces alebo ako súčasť procesu panelu, v závislosti na stabilite pluginu."
+msgstr "Vývojári modulov do panel sa teraz môžu rozhodnúť, či modul by mal bežať ako externý proces alebo ako súčasť procesu panelu, v závislosti na stabilite modulu."
 
 #: about/tour44.php:123
 msgid "Since there is now support for multiple panels, the separate <b>Xftaskbar4</b> and <b>Xfce4-iconbox</b> utilities are no longer required. Instead, both the taskbar and the iconbox are available as panel plugins now."
-msgstr "Vzhľadom k tomu, že teraz už je podpora pre viacnásobné panely, oddelené <b>Xftaskbar4</b> a <b>xfce4-iconbox</b> utility už nie sú potrebné. Namiesto týchto je teraz k dispozícii panel pluginov."
+msgstr "Vzhľadom k tomu, že teraz už je podpora pre viacnásobné panely, oddelené <b>Xftaskbar4</b> a <b>xfce4-iconbox</b> utility už nie sú potrebné. Namiesto týchto je teraz k dispozícii panel modulov."
 
 #: about/tour44.php:127
 msgid "Most of the additional panel plugins, available via the <a href=\"http://goodies.xfce.org/\">Xfce Goodies Project</a>, have been updated for the new panel, and several new plugins were added. For example, the brand new <b>xfce4-xfapplet-plugin</b> allows users to add GNOME panel applets to the Xfce panel."
-msgstr "Väčšina ďalších pluginov, je k dispozícii cez <a href=\"http://goodies.xfce.org/\">Xfce projekt Goodies</a>, kde sú aktualizované a je pridaných niekoľko nových pluginov. Napríklad nový <b>xfce4-xfapplet-plugin</b> umožňuje používateľom pridávať GNOME applety do panela Xfce."
+msgstr "Väčšina ďalších modulov, je k dispozícii cez <a href=\"http://goodies.xfce.org/\">Xfce projekt Goodies</a>, kde sú aktualizované a je pridaných niekoľko nových modulov. Napríklad nový <b>xfce4-xfapplet-plugin</b> umožňuje používateľom pridávať GNOME applety do panela Xfce."
 
 #: about/tour44.php:131
 msgid "Time Management"
@@ -1482,7 +1482,7 @@ msgstr "Čo je Orage?"
 
 #: projects/orage.php:6
 msgid "Orage provides a calendar which integrates nicely into the Xfce Desktop Environment. It is highly configurable and supports alerts based on dates. It warns you with popup or audio alarm. As it is an application for every day use, it launches itself in the background as a daemon and can be accessed using the Orage Clock plugin for the panel."
-msgstr "Orage ponúka kalendár, ktorý sa pekne integruje do prostredia Xfce. Je vysoko konfigurovateľný a podporuje upozornenia. Varuje vás s pop-up alebo zvukovým signálom. Je to aplikácia pre každodenné používanie, spúšťa sa na pozadí ako démon a je k dispozícii prostredníctvom Orage hodiny pluginu pre panel."
+msgstr "Orage ponúka kalendár, ktorý sa pekne integruje do prostredia Xfce. Je vysoko konfigurovateľný a podporuje upozornenia. Varuje vás s pop-up alebo zvukovým signálom. Je to aplikácia pre každodenné používanie, spúšťa sa na pozadí ako démon a je k dispozícii prostredníctvom Orage hodiny modulu pre panel."
 
 #: projects/orage.php:20
 msgid "Download the source tarballs of Orage releases"
@@ -1570,7 +1570,7 @@ msgstr "Čo je Zmiešavač?"
 
 #: projects/xfce4-mixer.php:6
 msgid "The Mixer is a volume control application for the Xfce Desktop Environment. It provides both a volume control plugin for the Xfce Panel and a standalone mixer application."
-msgstr "Zmiešavač je aplikácia na ovládanie hlasitosti pre pracovné prostredie Xfce. Poskytuje aj plugin ovládania hlasitosti pre Xfce Panel a samostatnú mixer aplikáciu."
+msgstr "Zmiešavač je aplikácia na ovládanie hlasitosti pre pracovné prostredie Xfce. Poskytuje aj modul ovládania hlasitosti pre Xfce Panel a samostatnú mixer aplikáciu."
 
 #: projects/xfce4-mixer.php:10
 msgid "It supports all audio systems supported by the <a href=\"http://www.gstreamer.net/\">GStreamer</a> project."
@@ -1860,11 +1860,11 @@ msgstr "Panel Xfce môže spravovať ľubovoľné množstvo panelov, a umožňuj
 
 #: projects/xfce4-panel.php:14
 msgid "The Xfce Panel comes with a great number of plugins but you can also install a lot of third party plugins. most of them are available through the Xfce Goodies project."
-msgstr "Panel Xfce prichádza s veľkým množstvom pluginov, ale môžete tiež nainštalovať veľa pluginov od tretích strán, väčšina z nich je k dispozícii v projekte Xfce Goodies."
+msgstr "Panel Xfce prichádza s veľkým množstvom modulov, ale môžete tiež nainštalovať veľa modulov od tretích strán, väčšina z nich je k dispozícii v projekte Xfce Goodies."
 
 #: projects/xfce4-panel.php:30
 msgid "Panel plugins from the Goodies Project page"
-msgstr "Panel pluginov zo stránky projektu Goodies"
+msgstr "Panel modulov zo stránky projektu Goodies"
 
 #: projects/xfce4-panel.php:33
 msgid "Download the source tarballs of Xfce4 Panel releases"
@@ -2685,7 +2685,7 @@ msgstr "S Xfce 4.8 naši používatelia budú môcť prezerať vzdialené zdieľ
 
 #: news-array.php:19
 msgid "Our panel application has been rewritten, thereby improving positioning, transparency, item and launcher management. It also introduces a new menu plugin to view directories. Its plugin framework remains compatible with 4.6 plugins."
-msgstr "Náš panel aplikácií bol prepísaný, čo vedie k možnosti zmeny pozície, transparentnosti, manažmentu položiek a spúšťača. Zavádza aj nové menu plugin pre prehliadanie adresárov. Je to plugin framwork a je aj naďalej v súlade s 4.6 pluginami."
+msgstr "Náš panel aplikácií bol prepísaný, čo vedie k možnosti zmeny pozície, transparentnosti, manažmentu položiek a spúšťača. Zavádza aj nové menu modul pre prehliadanie adresárov. Je to modul framwork a je aj naďalej v súlade s 4.6 modulmi."
 
 #: news-array.php:20
 msgid "We also improved our settings dialogs. The display configuration dialog now supports RandR 1.2, detects screens automatically and allows our users to pick their favorite resolution, refresh rate, rotation. Screens can be configured to either work in clone mode or be placed next to each other. Keyboard selection has become easier and more user-friendly. Also, the manual settings editor has been updated to be more functional."
@@ -2741,7 +2741,7 @@ msgstr "Vo vianočnom a silvestrovskom predvečery medzi 4.8pre2 a 4.8pre3 nebud
 
 #: news-array.php:40
 msgid "Among other things we updated the default keyboard shortcuts to include monitor keys. The status icon of the file manager's progress dialog is now properly hidden when the dialog is destroyed. It's wallpaper plugin is now capable of handling filenames with spaces. The environment variables of commands launched from the Xfce run dialog were not set properly, so we fixed that so that commands launched from the dialog always inherit the environment of the Xfce session."
-msgstr "Okrem iného sme aktualizovali predvolené klávesové skratky, aby zahŕňali monitorovacie klávesy. Status ikony správcu súborov postupového dialógu sa teraz správne ukryje, keď sa dialógové okno ukončí. Plugin tapety je teraz schopný zvládnuť názvy súborov aj s medzerami. Premenné prostredia spúšťaných príkazov z Xfce spúšťal nesprávne nastavený dialóg, takže sme to opravili tak, že príkazy spustené z dialógu vždy zdedia prostredie Xfce sedenia."
+msgstr "Okrem iného sme aktualizovali predvolené klávesové skratky, aby zahŕňali monitorovacie klávesy. Status ikony správcu súborov postupového dialógu sa teraz správne ukryje, keď sa dialógové okno ukončí. Modul tapety je teraz schopný zvládnuť názvy súborov aj s medzerami. Premenné prostredia spúšťaných príkazov z Xfce spúšťal nesprávne nastavený dialóg, takže sme to opravili tak, že príkazy spustené z dialógu vždy zdedia prostredie Xfce sedenia."
 
 #: news-array.php:41
 msgid "We also made the --reboot and --halt parameters of xfce4-session-logout work again which previously simply logged out the active user. In order to avoid a race condition at session startup and in order to speed things up a little more we no longer use xrdb to update xft and cursor settings and instead, update the related XSETTINGS properties ourselves."
@@ -2753,7 +2753,7 @@ msgstr "V správcovi okein xfwm4 sme pridali časové obdobie potrebné pre dvoj
 
 #: news-array.php:43
 msgid "This may sound like a few useful fixes but it's nothing compared to the amount of work that went into the new Xfce panel once again. Around 20+ known bugs and regressions were fixed. Here is a short excerpt of the complete changelog: Translation domains were fixed for external plugins, plugins can be reordered with DND again, double-clicking items in the item editor shows their preferences, dragging items to the item editor dialog removes them from the panel again, tasklist windows can now be filtered by monitor. Another issue that appeared recently and has now been fixed is the icon sizing in the notification area, also known as the systray."
-msgstr "Môže to znieť ako niekoľko užitočných opráv, ale nie je to nič v porovnaní s množstvom práce, ktorá išla znova do nového Xfce panela. Asi 20+ známych chýb a regresií bolo opravených. Tu je krátky výber z celej zmeny: Preklad domén bol opravený pre externé pluginy, pluginy môžu byť dodané s DND, dvojité poklepanie na položky v položke editora zobrazuje ich preferencie, presunutím položiek na položku editora ich dialóg opäť odstráni z panela, zoznam úloh je teraz možné filtrovať podľa zobrazenia. Ďalším problémom, ktorý sa objavil len nedávno a teraz už je opravený je zmena veľkosti ikony v oznamovacej oblasti, tiež známa ako systray."
+msgstr "Môže to znieť ako niekoľko užitočných opráv, ale nie je to nič v porovnaní s množstvom práce, ktorá išla znova do nového Xfce panela. Asi 20+ známych chýb a regresií bolo opravených. Tu je krátky výber z celej zmeny: Preklad domén bol opravený pre externé moduly, moduly môžu byť dodané s DND, dvojité poklepanie na položky v položke editora zobrazuje ich preferencie, presunutím položiek na položku editora ich dialóg opäť odstráni z panela, zoznam úloh je teraz možné filtrovať podľa zobrazenia. Ďalším problémom, ktorý sa objavil len nedávno a teraz už je opravený je zmena veľkosti ikony v oznamovacej oblasti, tiež známa ako systray."
 
 #: news-array.php:44
 msgid "Xfce 4.8pre3 also features a lot of translation updates, as can be seen in the complete changelog."


More information about the Xfce4-commits mailing list