[Xfce-i18n] Hungarian translator

Benedek Imre nucleo at indamail.hu
Wed Nov 7 03:15:14 CET 2012


On my native language:

Sziasztok!
Most csatlakoztam az Xfce translation levelezőlistához, valamint regisztráltam magam a Transifex oldalon. Kérem az adminisztrátorokat, hogy minél hamarabb vegyenek fel a csoportba, hogy el tudjam kezdeni a munkát! :-)
Magamról annyit, hogy a Natty óta használok Linuxot (elsősorban böngészgetésre és a rendszerrel való ismerkedés céljából, valamint "szokásos" otthoni felhasználásokra), konkrétan Xubuntut, és rendkívül megszerettem: imádom pl. hogy sziklaszilárd!!! Szeretnék egy kicsit hozzájárulni az Xfce sikeréhez a honosításban való részvétellel - amennyire tőlem telik. Reklámgrafikusként dolgozom, és főiskolát végzett emberként azt hiszem jó érzékem van az "árnyalatokhoz", finomságokhoz - így talán stiláris kérdésekben jó hasznomat vehetnétek a fordításban (természetesen önállóan dolgozva). Fontosnak tartanám pl., hogy a fordításokban mindig a legelegánsabb, legudvariasabb, legkifejezőbb és egyben legrövidebb formákat használjuk, természetesen a terminológia betartásával.

Üdvözlettel: Benedek Imre


Hi Guys,
I've just joined to the Xfce translation mailing list, and I've also registrated myself on Transifex site. I would like to ask the administrators to confirm my team membership asap, to start the work! :-)
I'm a graphic designer from Hungary. I use Ubuntu since Maverick (changed to Xubuntu since Oneiric); I love it and Xfce also, cause they are rockstable. I would like to contribute to the success of the Xfce by the translation.

Greetings to everybody,
Imre Benedek

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.xfce.org/pipermail/xfce-i18n/attachments/20121107/d1e834df/attachment.html>


More information about the Xfce-i18n mailing list